Valná hromada - informace

Volby do výboru ČAU na období 2014 – 2015

Součástí valné hromady ČAU, konané dne 12.4.2014 v Mníšku pod Brdy, následně po doběhnutí Brdské stezky, bude volba nového výboru ČAU. Současný výbor pracující ve složení Otto Seitl, Daniel Orálek, Jiří Bezrouk, Svatopluk Sedláček a Martin Hunčovský tak ukončí dvouleté volební období a z přítomných kandidátů, bude zvolen výbor nový, který ovlivní činnost ČAU na další dva roky.

Kandidátem do nového výboru může být člen ČAU se zaplacenými členskými příspěvky. Každý kandidát bude před volbou prezentovat svou vizi dalšího rozvoje ČAU, včetně toho jak osobně přispěje k jejímu naplnění. Vítáni jsou kandidáti, kteří v rámci činnosti pro ČAU mohou vložit svou energii a volný čas, kteří disponují organizačními schopnostmi, jsou schopni pracovat samostatně, a kteří jsou jazykově vybavení. 

Vyhodnocení ČAU ULTRA CUP 2013

Součástí valné hromady ČAU, konané dne 12.4.2014 v Mníšku pod Brdy, následně po doběhnutí Brdské stezky, bude vyhlášení vítězů ČAU ULTRA CUP 2013. V kategorii žen a v kategorii mužů bez rozdílu věku bude vyhlášeno pořadí prvních 10 účastníků. Každý vyhodnocený obdrží pamětní pohár, diplom a další ceny dle možností organizátorů.

Je symbolické a pro účastníky výhodné, že vyhlášení loňského ročníku se uskuteční právě po doběhnutí ultramaratonu, který je zařazený do letošního poháru ČAU ULTRA CUP jako první v pořadí. 

Statistika

  • Uživatelů 2
  • Články 198
  • Počet zobrazení článků 1070663